Aannemers bedrijf Wiela BV

Aannemersbedrijf Katwijk en omstreken

aannemingsbedrijf KatwijkZoekt u een aannemingsbedrijf Katwijk en omstreken? Wilt u uw bouwwerkzaamheden vakkundig uit laten uitvoeren door een betrouwbaar aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten? Wilt u uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen laten uitvoeren door een aannemingsbedrijf met een keurmerk? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Wiela B.V. aannemingsbedrijf Katwijk op het juiste adres. Wij kunnen uw bouwklus aannemen en wij gaan pas weg wanneer u geheel tevreden bent. Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk en dakkapellen.

 

Bouwgarant keurmerk, aannemersbedrijf Katwijk en omstreken

Met de bouw of verbouwing van een woning zijn vaak grote bedragen gemoeid. Met het keurmerk van BouwGarant bieden wij onze klanten zekerheid.

Alleen een aannemingsbedrijf die aan bepaalde eisen voldoet, mag het BouwGarant-keurmerk dragen. Ook na het verkrijgen van het keurmerk worden alle BouwGarant-aannemers regelmatig getoetst. Zo wordt van een aannemingsbedrijf verlangd dat ze aantoonbare ervaring in de bouw hebben en over de juiste vakdiploma’s beschikken. Daardoor kunnen ze goed adviseren en kwaliteitswerk leveren. Maar ook de communicatie is van belang. Zo hebben we duidelijke algemene voorwaarden en de BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. Bovendien hoeft u bij Aannemingsbedrijf Wiela B.V. geen aanbetalingen te doen. U komt wat ons betreft niet voor verrassingen te staan. U kunt nog voor extra zekerheid kiezen, door een extra garantie af te sluiten. Kijk op de website van BouwGarant bouwgarant.nl/service-advies voor het afsluiten hiervan.

Aannemingsbedrijf Katwijk met keurmerk van Bouwend Nederland

Bij aannemingsbedrijf Wiela B.V krijgt u de garantie dat uw bouwklus vakkundig wordt aangenomen en uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij bouworganisatie ‘Bouwend Nederland’. Tijdens de eerste kennismaking met u zullen wij gaan inventariseren wat uw wensen zijn. Wij stellen een offerte op die zowel bij uw wensen als uw budget past. Na akkoord zullen wij uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen de zorg en aandacht geven die het verdiend en pas als u tevreden bent gaan wij onze spullen inpakken.

Aannemingsbedrijf Katwijk en omstreken

Wanneer u Aannemingsbedrijf Wiela B.V inschakelt, dan heeft u:

  • Een aannemingsbedrijf met ruim 40 jaar ervaring en continue aandacht voor kwaliteit staan zij voor vakmanschap
  • De veiligheid van een bouwbedrijf met keurmerken
  • Jarenlang plezier van uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen
  • Een passende offerte bij uw wensen en budget

Op zoek naar een aannemingsbedrijf Katwijk en omstreken

Bent u op zoek naar een aannemingsbedrijf in Katwijk? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Wiela B.V. aannemingsbedrijf Katwijk en omstreken op het juiste adres. Het aannemingsbedrijf met ruim 40 jaar ervaring en continue aandacht voor kwaliteit staan zij voor vakmanschap. Wilt u meer weten of wilt u een kennismakingsgesprek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Contact opnemen met aannemingsbedrijf Katwijk

Bel mij terug verzoek