Aannemers bedrijf Wiela BV

Verbouw

Een uitbreiding, een erker of serre, een nieuwe keuken of badkamer. Voor grote of kleine verbouwingen staat bouwbedrijf Wiela voor u klaar; voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers. Uiteraard helpen wij u ook met de concepttekening en de bouwvergunning. Blader door onze projecten om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Projecten

Badkamer en keuken

Bij het ontwerpen en inrichten van een badkamer en keuken is een compleet team aan vakmensen nodig. Aannemingsbedrijf Wiela B.V. biedt om deze reden totaalconcept aan; voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Wij informeren u graag hoe wij binnen uw budget de mooiste badkamer of uw droomkeuken kunnen realiseren. Maak vooral uw wensen bekend, er kan vaak meer dan u denkt.

Naast een heldere offerte, ontvangt u van ons de tekeningen en zorgen wij dat alle bouwprofessionals, van loodgieter tot tegelzetter, worden aangestuurd. Het enige wat u nog hoeft te doen is bij onze leveranciers de materialen uit te kiezen. Blader door onze projecten om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

UitbouwUitbouw keuken

Met een stenen uitbouw is het mogelijk het woonoppervlak aanzienlijk te vergroten. Of dit nu is om een woonkeuken te realiseren of om uw woonkamer ruimer te maken. Wiela zorgt ervoor dat u wensen werkelijkheid worden, dat de uitbouw past bij de stijl van het huis en binnen uw budget wordt opgeleverd. Blader door onze projecten om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Erker / serre

Een erker en serre zorgen voor verrassend meer ruimte en vaak veel meer licht en passen ten opzichte van een uitbouw vaak makkelijker binnen een kleiner budget. Maar ook hier geldt: alles is mogelijk. Leg ons uw wensen uit en Aannemingsbedrijf Wiela vertelt u graag wat kan. Of blader door onze projecten om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Projecten

Verbouw Projecten

WP_20150210_001

Uitbouw recreatiewoning

Voor een recreatiewoning aan de Duinweg maakte Wiela een uitbouw. Deze is compleet afgewerkt opgeleverd, inclusief hardhouten kozijnen uit onze eigen machinale werkplaats.

Lees verder »

Bel mij terug verzoek