Aannemers bedrijf Wiela BV

Woning uitbreiden

woning uitbreidenWoning uitbreiden omdat u net te weinig ruimte heeft? Misschien zelfs een eigen bedrijf vanuit huis of een kindje verwacht? Voor alle soorten van woning uitbreiding kunt u bij ons terecht.

We krijgen doorgaans veel vragen over het uitbreiden van een woning, kan dat wel en is dat dan niet heel erg lastig? Met onze goede service, vakdeskundigheid en ervaring klaren wij de klus in een handomdraai en zult u merken dat het woning uitbreiden eigenlijk helemaal niet zo zwaar is als het klinkt.

Woning uitbreiden een zware klus?

Wilt u uw bouwwerkzaamheden vakkundig uit laten uitvoeren door een betrouwbare aannemer met jarenlange ervaring en veel tevreden klanten? Wilt u uw woning uitbreiden, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen laten uitvoeren door een goede aannemer met een keurmerk? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Wiela B.V. de specialist in woning uitbreidingen op het juiste adres. Wij kunnen uw woning uitbreiding volledig realiseren en gaan pas weg als u geheel tevreden bent. Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in woning uitbreiden, nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk en dakkapellen.

Met een keurmerk je woning uitbreiden?

Bij ons krijgt u de garantie dat uw woning uitbreiding vakkundig wordt aangenomen en uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij de bouworganisatie ‘Bouwend Nederland’. Tijdens de eerste kennismaking zullen wij inventariseren wat uw dromen/wensen zijn. Wij stellen een gepaste offerte op die zowel bij uw wensen als uw persoonlijke budget past. Zodra u akkoord bent zullen wij uw woning uitbreiding, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen de zorg en aandacht geven die het verdiend en pas als u tevreden bent gaan wij onze spullen inpakken.

Woning uitbreiden of verhuizen?

Voelt het alsof uw huis te klein is of overweegt u zelfs een verhuizing, zodat u wat meer woon oppervlak heeft? Heeft u een bedrijf vanuit huis en wilt u graag wat extra ruimte creëren om rustig te kunnen werken? Laat ons dan uw huis uitbreiden door middel van een aanbouw of uitbouw.

Liever in de hoogte dan in de breedte? U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van een dakkapel, de opbouw van een nieuwe verdieping of elke andere vorm van een woning uitbreiding. En dit alles door een aannemer die garant staat voor zijn werk en pas weg gaat als u tevreden bent. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Bel mij terug verzoek