Aannemers bedrijf Wiela BV

Keurmerk aannemer

BouwGarant – keurmerk aannemer

Een keurmerk voor een aannemer, is BouwGarant de beste in Nederland. Met de bouw of verbouwing van een woning zijn vaak grote bedragen gemoeid. Met het keurmerk van BouwGarant bieden wij onze klanten zekerheid.

Alleen bouwbedrijven die aan bepaalde eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen. Ook na het verkrijgen van het keurmerk worden alle BouwGarant-aannemers regelmatig getoetst. Zo wordt van de aannemers verlangd dat ze aantoonbare ervaring in de bouw hebben en over de juiste vakdiploma’s beschikken. Daardoor kunnen ze goed adviseren en kwaliteitswerk leveren. Maar ook de communicatie is van belang. Zo hebben we duidelijke algemene voorwaarden en de BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. Bovendien hoeft u bij Aannemingsbdrijf Wiela B.V. geen aanbetalingen te doen. U komt wat ons betreft niet voor verrassingen te staan. U kunt nog voor extra zekerheid kiezen, door een extra garantie af te sluiten. Kijk op de website van BouwGarant bouwgarant.nl/service-advies voor het afsluiten hiervan.

Bouwend Nederland- keurmerk aannemer

keurmerk aannemer
Bouwend Nederland zet zich in voor een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. De belangenbehartiging van Bouwend Nederland is gericht op het scheppen van de juiste randvoorwaarden voor bouwbedrijven, zodat zij optimaal kunnen presteren. Daarnaast stimuleert Bouwend Nederland de verdere professionalisering en vernieuwing van de bouwsector door het aanbieden van programma’s gericht op de bedrijfsvoering van bouwondernemingen. Doordat Aannemingsbedrijf Wiela is aangesloten bij Bouwend Nederland werken wij aan onze eigen vakmanschap en daar heeft u als klant de voordelen van. We helpen u graag met alle klussen en maken samen er een mooi project van. 

 

Erkend Leerbedrijf 

Als erkend leerbedrijf laat Wiela zien dat het over de kwaliteiten beschikt om jongeren op te leiden. We delen onze vakkennis graag en dragen zo ons steentje bij aan het voorzien in vakkrachten voor de bouwbranche. Onze keurmerk aannemer laat dit ook zien!

Plaats een reactie

Bel mij terug verzoek