Aannemers bedrijf Wiela BV

Bouwbedrijf Lisse

bouwbedrijf lisseZoekt u een bouwbedrijf Lisse en omstreken? Wilt u uw bouwwerkzaamheden vakkundig uit laten uitvoeren door een betrouwbaar bouwbedrijf Lisse met jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten? Wilt u uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen laten uitvoeren door een aannemer met een keurmerk? Dan bent u bij Bouwbedrijf Wiela B.V. de aannemer Lisse op het juiste adres. Wij kunnen uw bouwklus aannemen en wij gaan pas weg wanneer u geheel tevreden bent. Bouwbedrijf Wiela B.V. is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk en dakkapellen.

Bouwgarant keurmerk, bouwbedrijf Lisse en omstreken

Met de bouw of verbouwing van een woning zijn vaak grote bedragen gemoeid. Met het keurmerk van BouwGarant bieden wij onze klanten zekerheid.

Alleen een bouwbedrijf die aan bepaalde eisen voldoet, mag het BouwGarant-keurmerk dragen. Ook na het verkrijgen van het keurmerk worden alle BouwGarant-aannemers regelmatig getoetst. Zo wordt van de aannemers verlangd dat ze aantoonbare ervaring in de bouw hebben en over de juiste vakdiploma’s beschikken. Daardoor kunnen ze goed adviseren en kwaliteitswerk leveren. Maar ook de communicatie is van belang. Zo hebben we duidelijke algemene voorwaarden en de BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. Bovendien hoeft u bij Bouwbedrijf Lisse, Wiela B.V, geen aanbetalingen te doen. U komt wat ons betreft niet voor verrassingen te staan. U kunt nog voor extra zekerheid kiezen, door een extra garantie af te sluiten. Kijk op de website van BouwGarant bouwgarant.nl/service-advies voor het afsluiten hiervan.

Het bouwbedrijf met keurmerk van Bouwend Nederland

Bij bouwbedrijf Lisse, Wiela B.V, krijgt u de garantie dat uw bouwklus vakkundig wordt aangenomen en uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij bouworganisatie ‘Bouwend Nederland’. Tijdens de eerste kennismaking met u zullen wij gaan inventariseren wat uw wensen zijn. Wij stellen een offerte op die zowel bij uw wensen als uw budget past. Na akkoord zullen wij uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen de zorg en aandacht geven die het verdiend en pas als u tevreden bent gaan wij onze spullen inpakken.

Bouwbedrijf Lisse en omstreken

Wanneer u Bouwbedrijf Wiela B.V inschakelt, dan heeft u:

  • Een bouwbedrijf met ruim 40 jaar ervaring en continue aandacht voor kwaliteit staan zij voor vakmanschap
  • De veiligheid van een bouwbedrijf met keurmerken
  • Jarenlang plezier van uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen
  • Een passende offerte bij uw wensen en budget

Op zoek naar een bouwbedrijf in Lisse en omstreken

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Lisse? Dan bent u bij Bouwbedrijf Wiela B.V. het bouwbedrijf Lisse en omstreken op het juiste adres. De aannemer met ruim 40 jaar ervaring en continue aandacht voor kwaliteit staan zij voor vakmanschap. Wilt u meer weten of wilt u een kennismakingsgesprek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Contact opnemen met de aannemer

Bel mij terug verzoek