Aannemers bedrijf Wiela BV

Nieuwbouw Katwijk

nieuwbouw Katwijk
nieuwbouw Katwijk

Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een traditioneel bouwbedrijf in Noordwijkerhout. Met ruim 40 jaar ervaring en continue aandacht voor kwaliteit staan wij voor vakmanschap.
Klanten komen bij ons voor kleine en grote bouwprojecten: nieuwbouw Katwijk, verbouw, onderhoud en renovatie,  kozijnen, ramen en deuren, metselwerk en dakkapellen.

Nieuwbouw Katwijk en omstreken

Wiela werkt als hoofdaannemer voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten. Van klein onderhoud of een grote verbouwing of uitbreiding tot de nieuwbouw van uw (vakantie)woning of bedrijfspand. Als traditioneel bouwbedrijf staan wij voor kwaliteit en vakmanschap.

Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een traditioneel bouwbedrijf met een eigen werkplaats gevestigd in Noordwijkerhout. Het bedrijf is opgericht in 1973 en kan daarmee bouwen op ruim 40 jaar ervaring en vakmanschap. Sinds maart 2003 is Erik Bouwmeester eigenaar van het bedrijf aan de Gieterij op het bedrijventerrein Gravendam.

Of het nu gaat om een nieuwe vakantiewoning, een erker, een serre, een nieuw kozijn of het afhangen van een deur, ons deskundige team regelt het van A tot Z. Daarbij doen we als aannemer zoveel mogelijk in eigen beheer, maar we schakelen ook zeker ons netwerk van bouwprofessionals in als de opdracht om een specifieke expertise vraagt.

Verbouwing of nieuwbouw Katwijk

Zoekt u een aannemingsbedrijf voor nieuwbouw in Katwijk en omstreken? Wilt u uw verbouwing of nieuwbouw werkzaamheden vakkundig uit laten uitvoeren door een betrouwbaar aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten? Wilt u uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen laten uitvoeren door een aannemingsbedrijf met een keurmerk? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Wiela B.V. voor Katwijk en omstreken op het juiste adres. Wij kunnen uw bouwklus aannemen en wij gaan pas weg wanneer u geheel tevreden bent. Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk en dakkapellen.

Uw aannemer voor nieuwbouw in Katwijk en omstreken
Bij aannemingsbedrijf Wiela B.V krijgt u de garantie dat uw bouwklus vakkundig wordt aangenomen en uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij bouworganisatie ‘Bouwend Nederland’. Tijdens de eerste kennismaking met u zullen wij gaan inventariseren wat uw wensen zijn. Wij stellen een offerte op die zowel bij uw wensen als uw budget past. Na akkoord zullen wij uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen de zorg en aandacht geven die het verdiend en pas als u tevreden bent gaan wij onze spullen inpakken.

Nieuwbouw Aannemer Katwijk en omstreken

Wanneer u Aannemingsbedrijf Wiela B.V inschakelt, dan heeft u:
• Een aannemer met ruim 40 jaar ervaring en continue aandacht voor kwaliteit staan zij voor vakmanschap
• De veiligheid van een bouwbedrijf met keurmerken
• Jarenlang plezier van uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, kozijnen, ramen en deuren, metselwerk of dakkapellen
• Een passende offerte bij uw wensen en budget

Aannemer nodig voor verbouw of nieuwbouw in Katwijk? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Contact opnemen met verbouw/nieuwbouw aannemer Katwijk

Bel mij terug verzoek