Aannemers bedrijf Wiela BV

Renovatiewerken

Aannemersrenovatiewerkenbedrijf die renovatiewerken uitvoert

Zoekt u een aannemersbedrijf om renovatiewerken uit te laten voeren? Dan bent u bij het aannemingsbedrijf Wiela B.V. aan het juiste adres. Wiela B.V. is namelijk een traditioneel bouwbedrijf met een eigen werkplaats, dat gevestigd is in Noordwijkerhout. Natuurlijk valt er onder renovatiewerken ook het renoveren van deuren, kozijnen en dakrenovatie. Het renoveren van de deuren en kozijnen zal, afhankelijk van de nodige renovatie, op onze eigen werkplaats gebeuren. Andere dingen zoals het renoveren van het dak gebeurt gewoon ter plaatse.

Veilig en vakkundig renoveren

Als u renovatiewerken aan Wiela B.V. overlaat, dan garanderen wij dat deze bouwwerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Wij brengen u dan in contact met een betrouwbare aannemer die, met zijn jarenlange ervaring, een groot aantal tevreden klanten in zijn klantenbestand heeft staan. Wij leveren het project ook pas aan u op als u geheel tevreden bent over het eindresultaat, dit betekent dat u altijd als laatste te zeggen heeft of uw huis naar tevredenheid is gerenoveerd.

Renovatiewerken met BouwGarant-keurmerk

 

Ook kunnen wij u trots vermelden dat wij het BouwGarant-keurmerk hebben. Dit keurmerk houdt in dat wij aantoonbare ervaring in de bouw hebben en over de juiste vakdiploma’s beschikken. Door de vakdiploma’s kunnen wij u goed adviseren en zorgen wij er ook voor dat wij kwaliteitswerk kunnen leveren. Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een betrouwbare partner in het nieuwbouwen, verbouwen, onderhouden of renoveren van het huis. Met het BouwGarant-keurmerk heeft u te maken met duidelijke algemene voorwaarden, waar wij ons als aannemingsbedrijf aan moeten houden. Hierdoor weet u als klant-zijnde wat u van ons kan verwachten.

Wij zitten al ruim 40 jaar in het vak en wij richten ons continu op het bieden van kwaliteit. Dus wilt u renovaties laten verrichten en wel in samenwerking met ons als aannemingsbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug verzoek