Aannemers bedrijf Wiela BV

Werkwijze

De offerte

 1. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u een speciale (ver)bouwwens? Bel ons of vraag online een offerte aan.
 2. Voor iedere aanvraag nemen wij uitgebreid de tijd. In het eerste gesprek, bij voorkeur bij u op locatie om te kunnen zien om wat voor werk het gaat, proberen wij zo goed mogelijk uw vraag te begrijpen en u zo deskundig mogelijk te adviseren over de juiste aanpak.
 3. Op basis van de uitvoerige inventarisatie van uw wensen -en eisenpakket wordt een eerste idee uitgewerkt tot een concepttekening.
 4. Alle kosten worden in een duidelijke offerte vastgelegd.
 5. Gaat u akkoord met onze offerte, dan zullen wij vanaf dat moment heel duidelijk vertellen wat wij gaan doen, wanneer en waarom. U heeft hierbij altijd één aanspreekpunt: Erik Bouwmeester. Hij begeleidt het bouwproject vanaf de offerte tot en met de oplevering.

De bouw

Het ligt uiteraard aan uw wensen wat wij als bouwbedrijf voor u kunnen betekenen. Klanten komen bij ons voor kleine en grote bouwprojecten:  nieuwbouw, verbouw, onderhoud & renovatie,  kozijnen, ramen & deuren en metselwerk & dakkapellen. Wij nemen ook complete opdrachten via architectenbureaus aan.

Het is goed te weten dat wij van het begintraject tot aan de opleverings- en onderhoudsfase veel ervaring hebben. Wij doen zoveel mogelijk in eigen beheer, maar schakelen ook zeker ons netwerk van bouwprofessionals in als de opdracht om een specifieke expertise vraagt. Ook dan blijft Wiela de partij waarmee u communiceert.

 • Deskundig advies
 • Bouwtekeningen verzorgen
 • Vergunningen aanvragen
 • Volledige bouwplanning
 • Communicatie met overige partijen
 • Aansturen andere bouwprofessionals
 • Opgeruimde, turnkey oplevering van het project

Er komt bij een bouwproject meer kijken, dan u wellicht heeft kunnen bedenken: onverwachte werkzaamheden en diverse partijen die moeten samenwerken. Communicatie met de klant, overleg en een flexibele instelling staan garant voor een goede samenwerking. Met als resultaat dat de bouwwerkzaamheden die wij voor u verrichten in alle opzichten voldoen aan de gestelde wensen en eisen.

Plaats een reactie