Aannemers bedrijf Wiela BV

Dé winteraannemer voor tijdens de koude winterperiode.

winteraannemerHeeft u plannen om deze winter uw huis te verbouwen, dan bent u bij de winteraannemer Wiela B.V. aan het aan het juiste adres. Wiela B.V. is namelijk een traditioneel bouwbedrijf met een eigen werkplaats dat gevestigd is in Noordwijkerhout.

Wat is een winteraannemer?

Een winteraannemer is een aannemer die gespecialiseerd is in het realiseren van bouwwerkzaamheden tijdens de winterperiode. Tijdens de kou-periode zit eigenlijk niemand te wachten om te klussen aan het huis, het is vroeg donker en de weersomstandigheden kunnen roet in het eten gooien. Maar mocht u deze winter toch de woonkamer, keuken, badkamer, toilet of zelfs de zolder willen verbouwen, dan kunt u dit voordelig door ons laten uitvoeren. Aangezien wij een winteraannemer zijn, kunnen wij u juist tijdens deze periode specifieke winteraanbiedingen aanbieden.

 

Veilig verbouwen

Mocht u de keuze hebben laten vallen op ons als aannemer voor uw project, dan garanderen wij dat deze werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Wij brengen u in contact met een betrouwbare aannemer die, met zijn jarenlange ervaring, een groot aantal tevreden klanten in zijn klantenbestand heeft staan. Ook leveren wij het project pas aan u op als u geheel tevreden bent over het eindresultaat, dit houdt in dat u altijd als laatste te zeggen heeft of uw huis naar tevredenheid is gerenoveerd.

 

Kwaliteit

Wij zitten al ruim 40 jaar in het vak en wij richten ons continu op het bieden van kwaliteit, zowel in elke periode staan wij voor u klaar. Ook kunnen wij u trots vermelden dat wij het BouwGarant-keurmerk hebben. Dit keurmerk houdt in dat wij aantoonbare ervaring in de bouw hebben en over de juiste vakdiploma’s beschikken. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren en zorgen wij er ook voor dat er kwaliteit geleverd wordt. Aannemingsbedrijf Wiela B.V. is een betrouwbare partner in het nieuwbouwen, verbouwen, onderhouden of renoveren van het huis. Met het BouwGarant-keurmerk heeft u te maken met duidelijke algemene voorwaarden, waar wij ons als aannemingsbedrijf aan moeten houden. Dus wilt u renovaties laten verrichten en wel in samenwerking met ons als aannemer? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk de voorwaarden

Bel mij terug verzoek