Aannemers bedrijf Wiela BV

Nieuwbouw vrijstaande villa

In Noordwijkerhout hebben wij een vrijstaande villa gebouwd. De woning is turn-key (sleutelklaar) opgeleverd. Tevens is woning voorzien van de nodige zonnepanelen en een zonneboilersysteem.

Nieuwbouw woning Noordwijk

In Noordwijk hebben wij een nieuwbouw woning gerealiseerd. De woning is op traditionele wijze gebouwd en voorzien van een strakke en moderne afwerking.  

Afbouwen nieuwbouw woning Voorhout

Verlaagd plafond

In deze nieuwbouw woning hebben wij verlaagde plafonds aangebracht, binnendeuren afgehangen, stucwerk aangebracht en het schilderwerk verzorgd.

Metselwerk Wiela

Metselwerk van een uitbreiding woning

Metselwerk is de basis voor een goede en stevige woning, dus ga hier vooral niet zelf mee aan de slag. Laat het over aan Wiela, wij hebben een metselaar die de juiste kennis en ervaring in huis heeft. Onze vakman is gespecialiseerd in metselwerk en alles wat daarbij komt kijken. Van lijmwerk en voegwerk tot stelwerk … Lees meer

Fundering uitbreiden – Het uitbreiden van de woning

Dakrand

Je huis uitbreiden met een fundering is een ideale optie om zo meer woonoppervlakte te creëren. Zo kan er een nieuwe keuken worden geplaatst of een extra kamer wat er een zithoek kan worden gemaakt. Ik wil een aanbouw, maar welke fundering is het beste? Tijdens een aanbouw wordt de aannemer / constructeur betrokken in … Lees meer

Vakantiewoning Amsterdamse Waterleidingduinen

vakantiewoning waterleidingduinen

In opdracht van Waternet heeft Wiela een vakantiewoning gebouwd in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Deze woning is opgebouwd uit geïsoleerde houtskelet binnenwanden en aan de buitenzijde voorzien van traditioneel gevelmetselwerk en hardhouten kozijnen. De woning bevat 2 slaapkamers en een badkamer en apart toilet. De woning is turn-key opgeleverd.

Bel mij terug verzoek